طرز تهیه چاشنی موفونگو

 %name طرز تهیه چاشنی موفونگو

طرز تهیه چاشنی موفونگو

روش تهیه چاشنی موفونگو

پلانتین یا چنار یکی از اعضای خانواده موز میباشد. بزرگتر و کمی از موز شیرین تر میباشد و طعم خام آن چندان جذاب نیست. پلانتین ها را گاهی اوقات “موز پخت” می نامند، زیرا هنگام پخته شدن در بهترین حالت هستند. آنها در آب و هوای گرم رشد می کنند و در هند و کارائیب رایج میباشد.

طرز تهیه چاشنی موفونگو یا چاشنی بوقلمون پلانتین سبز ترکیه ای

چاشنی بوقلمون چنار (پلانتین)، که به آن چاشنی موفونگو نیز گفته می شود، یک جانشین عالی برای پانسمان سنتی “نان و گوشت” میباشد که معمولاً با بوقلمون شکرگذاری مرتبط میباشد. این دستور تهیه آب دهان از گیاه چمن های سبز، نارس، بیکن، سیر و گیاهان آجیسی و باغی – فلفل دلمه ای چیلی شیرین تهیه شده میباشد. اگر به جای آن گیاه پلانتین رسیده را ترجیح می دهید، فوفو کوبا را به عنوان گزینه دیگر امتحان کنید.

مواد لازم برای چاشنی موفونگو :

 پلانتین (چنار) سبز 6 رقم
 روغن نباتی برای سرخ کردن  به مقدار لازم
 بیکن خرد شده سرخ شده  450 گرم
 سیر خرد شده  6 حبه
 فلفل چیلی شیرین، دانه ریز شده و ریز خرد شده  3 رقم
 پیاز کوچک، ریز خرد شده  1 رقم
 روغن زیتون  یک سوم فنجان
آب مرغ یک سوم فنجان
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مرنگ ( شیرینی پفکی )

مراحل تهیه ی چاشنی موفونگو:

مواد لازم را آماده کنید جمع کنید. روغن را در تابه ای خیلی داغ کنید. دمای روغن باید حدود  200 درجه سانتیگراد باشد.

%name طرز تهیه چاشنی موفونگو

مواد لازم برای چاشنی موفونگو را آماده کنید

زمانی که روغن در حال گرم شدن میباشد، پلانتین های سبز را پوست بگیرید و آنها را به صورت حلقه ای به برش های 3/4 اینچی برش بزنید.

%name طرز تهیه چاشنی موفونگو

پلانتین ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید

برش ها را به مدت 3 لحظه در روغن داغ سرخ کنید. آنها باید یک رنگ طلایی روشن و نیمه نرم پیدا کنند.

%name طرز تهیه چاشنی موفونگو

پلانتین ها را در روغن داغ سرخ کنید

برش های پلانتین را با یک قاشق سوراخ دار برداشته و روی حوله های کاغذی قرار بدهید تا روغن اضافی از آن ها خارج شود.

%name طرز تهیه چاشنی موفونگو

پلانتین های سرخ شده را روی دستمال حوله ای کاغذی قرار بدهید

زمانی که برش های پلانتین به اندازه کافی خنک شدند، لبه های آنها را به صورت گرد صاف کنید.

%name طرز تهیه چاشنی موفونگو

اطراف برش های موز را صاف کنید

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه لازانیای کتو، لازانیای رژیمی

مجددا آن ها را به مدت 3 لحظه در روغن داغ سرخ کنید تا آنها ترد و قهوه ای طلایی شوند.

برش ها را با یک قاشق سوراخ دار برداشته و دوباره روی حوله های کاغذی آبکش کنید.

%name طرز تهیه چاشنی موفونگو

مجددا داخل روغن سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند

پلانتین، بیکن، سیر، فلفل، پیاز و روغن زیتون را در هاون و به صورت ملایم کمی خرد کنید.

%name طرز تهیه چاشنی موفونگو

مواد را به صورت سوا در هاون خرد کنید

هر بار مقداری از هر یک از مواد را افزایش کنید تا همه ی آن ها به خوبی ترکیب شود.

%name طرز تهیه چاشنی موفونگو

همه ی مواد را کم کم با هم مخلوط کنید

آبگوشت را افزایش کنید. اگر تا زمانی که قوام مورد نظر خود را به دست نیاورید، به اندازه کافی مرطوب به نظر نمی رسد. می توانید بیش از یک سوم فنجان آب گوشت افزایش کنید.

%name طرز تهیه چاشنی موفونگو

آب مرغ را کم کم به چاشنی موفونگو افزایش کنید

این غذا را همانطور که هست سرو کنید یا از آن برای پر کردن بوقلمون خود استفاده کنید.

%name طرز تهیه چاشنی موفونگو

این چاشنی را می توانید داخل شکم بوقلمون بریزید و بپزید و یا به صورت سوا در کنار غذا سرو کنید

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک ساده

نکاتی برای تهیه چاشنی موفونگو :

 روزگار آمدن پلانتین ها طولانی میباشد بنابراین می توانید قبل از پخت یا تعطیلات آنها را با خیال آسوده خریداری کنید. هنگامی که می خواهید این غذا را تهیه کنید، هنوز باید سبز باشد، به همین دلیل آنها را در یخچال نگهداری کنید.

 دمای روغن مهم میباشد. قبل از افزودن پلانتین، از یک دماسنج پخت و پز استفاده کنید تا مطمئن شوید در دمای 200 درجه سانتیگراد میباشد. با بررسی دوران ای روغن، در حین پختن پلانتین، مراقب باشید که دمای روغن را حفظ کنید. افزودن هر ماده غذایی به روغن گرم شده، درجه حرارت آن را کاهش می دهد.

 اگر می خواهید این غذا را کنار غذاهای دیگر و یا به صورت غذای اصلی سرو کنید، می توانید آن را در فر گرم نگه دارید تا زمانی که آماده چیدن میز باشید. پیاز و روغن از خشک شدن آن پیشگیری می کنند.

اگر دلداده بیکن هستید، می توانید پیاز خرد شده را در روغنی که بیکن ها را سرخ کردید، حرارت دادن بدهید و به جای پیازهای خام از آن ها استفاده کنید.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …