روش پخت مربا موز

 %name روش پخت مربا موز

طرزتهیه مربای موز

طرز تهیه مربا موز

مربای موز را می توانید در تمامی فصول سال تهیه کنید. مربا موز نسبت به دیگر مرباها ماندگاری کمتری دارد. و باید زودتر مصرف شود. بنابراین در اندازه های کم تهیه کنید.

موز داری مواد معدنی بسیاری بوده میباشد که طرفداران زیادی دارد. مربای موز یکی از مرباهای خوش عطر و طعم میباشد که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. استفاده از موز در وعده ی صبحانه ی کودکان می تواند مناسب باشد مخصوصا برای کودکانی که تمایلی به خوردن موز ندارند.

مربای موز:

مواد لازم برای تهیه ی مربای موز :

 موز 500 کیلوگرم
 لیموترش 1 رقم
 شکر 350 گرم
 آب نیم لیتر
 زعفران دمکرده در صورت میل‌کردن 1 قاشق غذاخوری
 پودر هل  نصف قاشق چایخوری
 گلاب 1 قاشق غذاخوری
 خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده  در صورت میل‌کردن به مقدار لازم

دستور پخت مربای موز :

شکر را با آب مخلوط کنید و اجازه بدهید بجوشد تا قوام بیاید. در این حین موزها را حلقه ای خرد کنید تمرکزفکر کنید حلقه های موز خیلی نازک و خیلی قطور نباشند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مرغ با سس بشامل به روش های متفاوت

آب لیموترش ها را بگیرید و صاف کنید سپس روی موزهای حلقه شده بریزید. سعی کنید پایان اقبال های موز به آبلیمو آغشته شود.

آبلیمو برای پیشگیری از تیره شدن موزها میباشد. پس از اینکه شربت قوام آمد موزها را افزایش کنید و اجازه بدهید خیلی کم بجوشد حدود 2-3 لحظه اگر موزها نرم تر و رسیده تر بودند کمتر بجوشانید؛ یعنی به محض جوش‌آمدن شعله را خاموش کنید؛ اما اگر موزها سفت بودند می توانید به مدت 5 لحظه بجوشانید؛ موزها نباید له و نرم شوند. در پایان زعفران دمکرده و گلاب را افزایش کنید و خیلی با احتیاط هم بزنید و شعله ی زیر آن را خاموش کنید.

زمانی که مربای شما خنک شد خلال های پسته و بادام و گردو را افزایش کنید و اجازه بدهید مربا خوب سرد شود. سپس داخل کاسه دردار نظافت بریزید و در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید.

ماندگاری مربای موز مشابه دیگر مرباها نیست و باید زودتر مصرف شود.

%name روش پخت مربا موز

نحوه ی درست کردن مربا موز

بیشتر بخوانید:  روش های متفاوت برای تهیه ی شیرینی اشکی

نکاتی برای تهیه ی مربا موز :

موزهایتان را با چاقوی پلاستیکی و غیر فلزی برش بزنید که زود سیاه نشوند.

 استفاده از زعفران برای خوش رنگ شدن مربای موز می باشد اما طعم آن را از بین می برد؛ بهتر میباشد استفاده نشود.

 در صورت میل‌کردن می توانید چوب دارچین هم افزایش کنید و یا گلاب و هل را حذف کرده یا هر 3 مورد را با هم بریزید، این بستگی به ذائقه ی خودتان دارد.

 مربا را مشابه آش هم نزنید که موزها له شود و مربا آشکار زشتی پیدا کند. زیاد نیاز به هم زدن ندارد زیرا باید خیلی زود شعله ی زیر آن را خاموش کنید.

 شتاب نکنید و اجازه بدهید شیره مربا درست قوام بیاید.

 استفاده از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا پس از قوام آمدن می تواند از سیاه شدن موزها پیشگیری کند.

 موزها باید داخل شربت باشند که سیاه نشوند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه زیتون پرورده

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش های متفاوت

  درست کردن ترشی پوست پرتقال و پیاز روش تهیه ترشی پوست پرتقال احتمالا بهت کنید …