دستور تهیه سوفله پنیر فرانسوی خوشمزه

%name دستور تهیه سوفله پنیر فرانسوی خوشمزه

سوفله پنیر فرانسوی

طرز تهیه سوفله پنیری با قارچ و سیب زمینی

سوفله یک پیش غذا و دسر فرنسوی میباشد که به دلیل وجود سفیده تخم مرغ هنگام پخت پف زیادی میکند ، یکی از آسان ترین و خوشمزه ترین انواع سوفله، سوفله پنیر میباشد که میتوانید به آسودگی در منزل درست کنید.

سوفله یک دسر یا پیش غذای فرانسوی میباشد که پفکی و پر از هواست.  انواع سوفله با افزودن انواع مواد به سفیده تخم مرغ سفت شده و در قالب درست میشود. سوفله به طور کلی در قالب های رمکین درست میشود ، در صورتی که از این کاسه ها در معرض نداشتید میتوانید از کاسه های پیرکس یا آرکوپال استفاده کنید. هر چه قالب شما سایز بزرگتری داشته باشد دوران پخت سوفله بیشتر خواهد شد.

در آشپزی فرانسوی سوفله با پنیر چدار و پنیر پارمزان تهیه میشود که شما میتوانید برای آسوده تر شدن کارتان پنیر موزارلا را جانشین کنید.

سوفله پنیری:

مواد لازم سوفله پنیری

 کره 2 قاشق غذاخوری
 آرد ذرت 5 قاشق غذاخوری
شیر   نصف پیمانه
 تخم مرغ   4 رقم
پنیر پیتزا 2 پیمانه
پودر پنیر پارمزان 1/4 پیمانه
فلفل سیاه به میزان کافی
نمک به میزان کافی
سبزی خشک مثل شوید 1 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز خرد شده     به میزان لازم

%name دستور تهیه سوفله پنیر فرانسوی خوشمزه

دستور پخت سوفله پنیری

طرز تهیه سوفله پنیری

کره را حرارت دهید تا ذوب شود و 3 قاشق آرد ذرت را در آن کمی داغ‌کردن دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

شیر را حین هم زدن به مواد افزایش کنید و مداوم هم بزنید تا یکدست شود و حالت خمیری پیدا کند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ساندویچ گوشت ژیروسی

زرده و سفیده تخم مرغ را سوا کنید.

زرده تخم مرغ را یکی یکی به مواد خمیری افزایش کرده و هم بزنید یکدست شود.

بقیه آرد به همراه پنیر پیتزا، نمک و فلفل افزایش کنید و هم بزنید و شکیبایی کنید تا مواد خنک شوند.

شوید و فلفل قرمز خرد شده را هم به مواد افزایش کنید.

سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا سفید و برفی شود سپس به آرامی به مواد افزایش کرده و به صورت دورانی بدون این که پف سفیده ها بخوابد به خورد مواد بدهید.

داخل کاسه سوفله را با کره چرب کنید و مایه سوفله را تا دو سوم قالب داخلش بریزید.

پنیر پارمزان را روی مواد بپاشید و به مدت 20 لحظه در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده میباشد بگذارید تا بپزد.

افزایش کردن پودر پنیر پارمزان به سوفله کاملا انتخابی میباشد و در صورت میل‌کردن میتوانید استفاده نکنید.

سوفله پنبر و قارچ

مواد لازم سوفله پنیر و قارچ

 پنیر پیتزا رنده شده   ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل و ادویه   به مقدار لازم
کره  ۷۵ گرم
تخم مرغ   ۳ رقم
شیر  ۱ لیوان
آرد  ۴ قاشق سوپ خوری
قارچ خرد شده  ۲۵۰ گرم

%name دستور تهیه سوفله پنیر فرانسوی خوشمزه

طرز تهیه سوفله پنیر و قارچ

طرز تهیه سوفله پنیر و قارچ

کره را روی حرارت ذوب کنید و قارچ را داخل کره داغ‌کردن دهید تا آبش کشیده شود.

آرد را کم کم افزایش کرده هم بزنید یکدست شود

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کشک لیمو

شیر را هم حین هم زدن افزایش کنید که آرد گلوله نشود.

زمانی که مخلوط غلیظ شد از روی شعله بردارید تا کمی از داغی بیوفتند و حین هم زدن زرده های تخم مرغ را یکی یکی افزایش کنید.

نمک ، فلفل و ادویه را افزایش کنید.

سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا سفت و سفید شود و به مواد افزایش کرده به آرامی مخلوط مینماییم.

مقداری از پنیر را میتوانید با مواد مخلوط نمایید.

مواد سوفله را داخل کاسه ریته و رویش را با پنیر پر کنید و به مدت 1 ساعت در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم شده قرار بدهید تا بپزد و پف کند.

سوفله پنیر و سیب زمینی

مواد لازم سوفله پنیر و سیب زمینی

  سیب زمینی  ۱ رقم (درشت حدود ۳۰۰ گرم)
 تخم مرغ  ۲ رقم
 پنیر موتزارلا رنده شده  ۸۰ گرم
کره ۳۰ گرم
شیر  ۴ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده   ۳ قاشق غذاخوری
پودر سیر    ۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا  ۲ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل  به میزان لازم
پودر سوخاری به میزان لازم

%name دستور تهیه سوفله پنیر فرانسوی خوشمزه

سوفله پنیر و سیب زمینی

طرز تهیه سوفله پنیر و سیب زمینی

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

سیب زمینی را آب پز کنید و بعد از اینکه کمی از داغی افتاد ، درشت رنده کنید. پنیر موزارلا رنده شده را به آن افزایش کرده و هم بزنید تا با حرارت سیب زمینی ذوب شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی

ادویه ها را به همراه 1 قاشق چایخوری پاپریکا به مواد افزایش کنید.

پیازچه خرد شده را هم افزایش کرده و مواد را به آرامی بدون این که سیب زمینی له شود با هم مخلوط نمایید.

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم سوا کنید.

زرده ها را به همراه کمی نمک و نصف قاشق چایخوری پاپریکا هم بزنید تا یکدست شود و به مخلوط سیب زمینی افزایش کنید.

کره را به همراه شیر روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و به مواد افزایش کرده و مخلوط کنید.

سفیده های تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا پف کند و جای پره های همزن رویش باقی بماند.

مخلوط سیب زمینی را در 2 – 3 مرحله به سفیده افزایش کنید و با استفاده از لیسک و حرکات دورانی در یک سمت به آرامی به خورد هم بدهید که پف سفیده ها نخوابد.

داخل قالب سوفله را چرب کرده و مواد را تا دو سوم قالب پر کنید و داخل هر کدام 1 قاشق غذاخوری پودر سوخاری بریزید و کاسه ها را بچرخانید تا همه دیواره و کف با پودر سوخاری پوشانده شود. افزایش پودر سوخاری را بیرون بریزید.

مواد سوفله را داخل قالب ریخته و رویش پودر پاپریکا بپاشید و به مدت 15 – 25 لحظه در فر بگذارید تا پف کند و رویش برشته و طلایی شود.

برای طلایی شدن روی سوفله ها میتوانید از شعله گریل هم استفاده کنید.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …